Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕURO 2020
Η Ελλάδα και άλλες 31 υποψήφιες

Η Ελλάδα μαζί με ακόμα 31 χώρες της Ευρώπης θα διεκδικήσουν το χρίσμα των 13 σημείων σ' όλη τη Γηραιά ήπειρο για τη διεξαγωγή του Euro 2020 με τις υποψήφιες να πρέπει να καταθέσουν φάκελο μέχρι τις 25 Απρίλη του 2014 όπως οριστικοποιήθηκε απ την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Οι 32 χώρες είναι οι: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Φινλανδία, Γαλλία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Ρωσία, Σκωτία, Σερβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Ουαλία.

Κάθε ομοσπονδία μπορεί να διεκδικήσει είτε αγώνες ομίλων, των «16» και των προημιτελικών, είτε των ημιτελικών και των τελικών, ενώ η τελική ετυμηγορία της UEFA για τις 13 πόλεις που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις θα γνωστοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η UEFA λόγω της επετείου της συμπλήρωσης 60 ετών της διοργάνωσης αποφάσισε η συγκεκριμένη να διεξαχθεί σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και όχι σε μία (ή δυο) όπως γινόταν μέχρι σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ