Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ
Την Κυριακή στις 12 μ. στην παραλία της Λάρυμνας

Σε γεγονός πρώτης γραμμής αναδεικνύεται το συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στην παραλία της Λάρυμνας, απέναντι από την πύλη της ΛΑΡΚΟ, μεθαύριο Κυριακή 15 Σεπτέμβρη στις 12 το μεσημέρι. Στην ίδια τη Λάρυμνα και τα γύρω χωριά οι προετοιμασίες υποδοχής των διαδηλωτών εντείνονται. Στην Αθήνα ένας μεγάλος αριθμός σωματείων έχουν ήδη αποφασίσει τη συμμετοχή κατοχυρώνοντας θέσεις και στα ανάλογα πούλμαν που με ευθύνη του ΠΑΜΕ έχουν δρομολογηθεί. Για την εργατική τάξη αναδεικνύεται, εκτός των άλλων, και σε θέμα τιμής η υπεράσπιση ενός εργοστασίου στο οποίο γράφτηκαν σημαντικές σελίδες του ταξικού αγώνα.

Το κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων διακινείται πλατιά ανάμεσα στους εργάτες ώστε να κάνουν δικό τους τον αγώνα για τη ΛΑΡΚΟ. Να γίνει η σωτηρία της υπόθεση του ίδιου του λαού.

Για τη μετακίνηση προς το χώρο της συγκέντρωσης, τα λεωφορεία της Αττικής θα ξεκινήσουν την Κυριακή, στις 9 το πρωί από την πλατεία Καραϊσκάκη. Τα λεωφορεία της Λαμίας θα αναχωρήσουν στις 9.30 π.μ. από την πλατεία Πάρκου, της Λιβαδειάς στις 10.30 π.μ. από το πάρκο της Λιβαδειάς (Ζάππειο), της Χαλκίδας στις 10 π.μ. από το Λιμάνι Χαλκίδας.

Στις αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο προστέθηκαν χτες το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΒΓΑ που καλεί τους εργάτες του εργοστασίου να πάρουν μαζικά μέρος και το Συνδικάτο Εργαζομένων στα Ταχυδρομεία και τις Ταχυμεταφορές νομού Αττικής καθώς και η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ