Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΛΗ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ για Παιδεία των λαϊκών αναγκών

Δημήτρης Κουτσούμπας στους μαθητές: Το κεφάλι ψηλά, να μην επιτρέψετε σε κανέναν να πει ότι είστε παρακατιανοί. Να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να νομίζει ότι είναι παρακατιανός, ότι δεν αξίζει. Είστε άξιοι, μπορείτε να πετύχετε στη ζωή σας και αυτό επιτυγχάνεται με τον καθημερινό αγώνα. Να μελετάτε και να έχετε άγρυπνα τα μάτια της ψυχής σας στη ζωή. Καλή δύναμη!

  • Το ΕΠΑΛ Πετρούπολης επισκέφτηκε χτες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς για τα τεράστια προβλήματα της τεχνολογικής εκπαίδευσης, τις αγωνίες των ίδιων και των μαθητών τους, τονίζοντας ότι οι αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις αφορούν το σύνολο της εκπαίδευσης. Μίλησε επίσης στους μαθητές.
  • Χρειάζεται αρραγές μέτωπο σε κάθε σχολείο, εκπαιδευτικών - γονιών - μαθητών, μαζικές, συλλογικές διαδικασίες, πρώτα απ' όλα του κινήματος των εκπαιδευτικών, συζήτηση, κοινή δράση, για τα προβλήματα, ταυτόχρονα με το περιεχόμενο της εκπαίδευσης.
  • Να δοθεί ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, σ' αυτούς που φέρνουν τους αντιεκπαιδευτικούς νόμους, να πετύχει η απεργία. Το ΚΚΕ, τη δύναμη που μας έχει δώσει ο λαός, τη βάζουμε στην υπηρεσία του λαϊκού κινήματος, των προβλημάτων της Παιδείας.

ΣΕΛ.  2  -  3,    6  -  7

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ