Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... να χτυπηθεί η πέμπτη φάλαγγα

Διέξοδος υπάρχει: Να γίνει η υπεράσπιση των επιχειρήσεων και των εργατών σ' αυτές στοιχείο της συνολικής πάλης του λαού για την απαλλαγή από την εξουσία των μονοπωλίων. Παράλληλα, όμως, πρέπει και οι εργάτες μέσα σ' αυτά τα εργοστάσια να καθαρίσουν την αυλή τους. Οι εργατοπατέρες τούς οδηγούν στον όλεθρο. Οπως έθαψαν τους εργάτες στο Ναυπηγείο Σκαραμαγκά έτσι θα θάψουν και ΕΑΣ και ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ αν αφεθούν ανεμπόδιστοι να το κάνουν.

Οπως σημειώνει το ΠΑΜΕ «το ότι για μια ακόμα φορά προσπαθεί η ηγεσία της ΓΣΕΕ να πείσει πως μπορεί να υπάρξει μέλλον για τα Ναυπηγεία - τα ΕΑΣ - την ΕΛΒΟ - τη ΛΑΡΚΟ μέσα στην ΕΕ, χωρίς σύγκρουση μαζί της, με τα μονοπώλια κυρίαρχα, δεν αποτελεί παρά επιβεβαίωση του ρόλου της ΓΣΕΕ ως πέμπτης φάλαγγας στις γραμμές της εργατικής τάξης».

Οσο πιο γρήγορα οι εργαζόμενοι της αμυντικής βιομηχανίας και συνολικά οι εργαζόμενοι γυρίσουν την πλάτη τους στη ΓΣΕΕ και συνολικά στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό τόσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά θα οργανώσουν την πάλη τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και τη διάσωση, τη λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων με στόχο και αποκλειστικά την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ