Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Το πρόγραμμα του Α' γύρου

Η Super League ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας. Η αυλαία του α' γύρου του φετινού μαραθωνίου των 34 αγωνιστικών, θα πέσει στις 23 του Δεκέμβρη, ενώ θα συνεχιστούν κανονικά τα ματς τις Δευτέρες. Οσον αφορά στα ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 6/10, στις 2/11 οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ενώ στις 10/11 οι Πειραιώτες υποδέχονται το «δικέφαλο».

  • Αν και ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ παραμένει ο Νο1 στόχος των ανθρώπων του Αρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινούνται και για άλλες περιπτώσεις προπονητών. Μια εξ αυτών είναι ο Γκιγιέρμο Ογιος, ο οποίος έχει καθίσει στο παρελθόν στον πάγκο των κιτρίνων έχοντας παράγει έργο στην ομάδα κατά το διάστημα της παραμονής του.
  • Μπορεί αγωνιστική δράση να μην υπάρχει, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να απασχολεί τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς που στην προσπάθειά του να κρατήσει τους παίκτες του μπορεί να τους έδωσε διήμερο ρεπό, όμως η χτεσινή προπόνηση είχε ιδιαίτερη ένταση για τους παίκτες του Δικεφάλου. Λίνο και Λόπεθ ακολούθησαν ατομικό βελτίωσης φυσικής κατάστασης, ενώ Αθανασιάδης, Λάζαρ και Λόρενς πρόγραμμα θεραπείας. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησε επίσης πρόγραμμα θεραπείας προληπτικά, λόγω τενοντίτιδας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ