Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Η αφίσα για το τουρνουά της Χίου
Η αφίσα για το τουρνουά της Χίου
  • Μαζική και πετυχημένη ήταν η προφεστιβαλική εκδήλωση που διοργάνωσε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Φθιώτιδας της ΚΝΕ την περασμένη Τρίτη στο Αρχάνι. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί με διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά (στην πλατεία) και συνεχίστηκαν το απόγευμα με τουρνουά ποδοσφαίρου, στο γήπεδο. Το βράδυ στην πλατεία το πρόγραμμα περιελάμβανε συναυλία έντεχνου τραγουδιού, αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ, ομιλία από την Ελευθερία Τσιγάρα, στέλεχος του ΚΚΕ και λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι. Στην εκδήλωση το βράδυ παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
  • Προφεστιβαλική εκδήλωση στην Παραμυθία Θεσπρωτίας διοργανώνει η ΚΝΕ την Τρίτη 20 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Χρήστος Βλάχος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.
  • Κάλεσμα προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους και τα μέλη τους να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά beach-volley της ΚΝΕ που διοργανώνεται στις 24 Αυγούστου στη Bella Vista, απευθύνει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χίου της ΚΝΕ. Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά και τη ναρκω-κουλτούρα που πλασάρει το σύστημα και όσοι το υποστηρίζουν κι έχει σύνθημα «Κάρφωσε δυνατά ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 697.8250.438, 6932.707.742.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στο Αρχάνι Φθιώτιδας
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στο Αρχάνι Φθιώτιδας

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ