Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Οι ΤΕ Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για την προσφορά των κατοίκων του Αγίου Βασιλείου και της ευρύτερης περιοχής στην αντίσταση και στον ΔΣΕ την Κυριακή 18/8, στις 11.30 π.μ., στο Ηρώο του χωριού Αγ. Βασιλείου.

-- Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των μαχητών της 3ηςΜεραρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) στην Πελοπόννησο, με αποκαλυπτήρια μνημείου στον τόπο που έπεσε ο ταγματάρχης της και διοικητής του αρχηγείου Μαινάλου Δημήτρης Γιαννακούρας (Πέρδικας), το Σάββατο 24/8, στο Μαίναλο, πάνω από τα Λυκόχια. Στις 5 μ.μ. στο αλώνι του Πέρδικα. Στις 6 μ.μ. στα αποκαλυπτήρια του μνημείου, στον τόπο που έπεσε ο Πέρδικας. Στις 8 μ.μ. στα Λυκόχια στο λαϊκό αντάρτικο γλέντι.

-- Η ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 25/8, και ώρα 11 π.μ., στην αγροτική περιοχή «Μεγάλη Λίμνη» (στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης - Πολιχνίτου), πολιτική εκδήλωση στη μνήμη των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Λέσβου Γιάννη Σπλιαδή, από την Αγιάσο, και Γιώργου Σαμίου, από το Κεράμι Καλλονής, που σκοτώθηκαν στη μάχη που έγινε εκεί στις 23 Γενάρη 1948.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ