Τρίτη 6 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ - ΕΔΥΕΘ
Σήμερα οι εκδηλώσεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Στην Ακρόπολη στις 7 μ.μ. και στο Αγαλμα Βενιζέλου στις 8 μ.μ.

Από παλιότερη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη
Από παλιότερη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη
Με αφορμή τη συμπλήρωση 68 χρόνων από τη ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Τρίτη, στις 7 μ.μ. στην Ακρόπολη. Ανάλογη συγκέντρωση διοργανώνει την ίδια μέρα και η ΕΔΥΕΘ, στις 8 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Η ΕΕΔΥΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό να υψώσει τη φωνή του, να πυκνώσει τις γραμμές της λαϊκής συμμαχίας και να εντείνει τη δράση του ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, επεμβάσεις και απειλές, ενάντια στο φασισμό και στην «ειρήνη με το πιστόλι στον κρόταφο». Να παλέψει, απαιτώντας την απεμπλοκή της χώρας από πολεμικές προετοιμασίες, να κλείσουν όλες οι βάσεις και τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Να επιστρέψουν όλοι οι Ελληνες ένστολοι που βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές. Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ. Κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση στην Ακρόπολη απευθύνει και η ΟΓΕ.

Αντίστοιχα, η Γραμματεία Λάρισας της ΕΕΔΥΕ θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη περιοδεία ενημέρωσης, με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία, στις 11 το πρωί. Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στη βδομάδα δράσης (5-12 Αυγούστου 2013) και αντιιμπεριαλιστικής αλληλεγγύης με τους λαούς της Συρίας και του Ιράν, που οργανώνει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ