Σάββατο 27 Ιούλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΗΤΣΟΣ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ
φωτό

Αγαπημένε φίλε, ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ, η απώλειά σου δεν αφήνει μόνο ένα μεγάλο κενό στο κίνημα και τους αγώνες. Αφήνει πόνο και θλίψη σ' όσους σε γνώρισαν. Αγαπημένε Κώστα, για την οικογένειά μας δεν ήσουν μόνο ο σύντροφος, ο φίλος, ο συνάδελφος και συνεργάτης. Ησουν πατέρας και αδελφός. Θέλουμε, δημόσια, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα έκανες για μας. Θα σε θυμόμαστε όσο ζούμε.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Κερατέας.

Γιώργος - Βούλα

***

Στις 3 Αυγούστου κλείνουν 23 χρόνια από τον άδικο χαμό σου, μικρό μου λουλουδάκι Κοσμά μου.

Στη μνήμη του ΚΟΣΜΑ ΒΑΡΚΙΑΝΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περάματος, 100 ευρώ.

Επίσης, στη μνήμη των γονιών μου, ΜΙΧΑΛΗ και ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΦΟΥΡΚΑ και των αδελφών μου ΔΗΜΗΤΡΗ και ΠΕΡΙΚΛΗ ΦΟΥΡΚΑ, προσφέρω άλλα 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περάματος.

Ελευθερία Φούρκα

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου κι αξέχαστου συντρόφου μας ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ, που χάθηκε πέρυσι άδικα στα 28 του χρόνια, προσφέρουμε 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ευαγγελισμού» της ΚΟΑ του ΚΚΕ, με την υπόσχεση ότι συνεχίζουμε τον αγώνα του για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

οι σύντροφοί του από τον «Ευαγγελισμό»

ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
***

φωτό

Συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που «χάσαμε» για πάντα τον αγαπημένο μας πατέρα και παππού, κομμουνιστή δημοσιογράφο και συγγραφέα, ΒΑΣΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Σ' όλη τη ζωή του πάλεψε ακούραστα και ακλόνητα για μια καλύτερη ζωή των συνανθρώπων. Με το παράδειγμά του στη ζωή και με το πνευματικό έργο του κατέδειξε ανυποχώρητους δρόμους του αγώνα για την πρόοδο, την αγάπη των λαών και την ειρήνη. Σε όποια μετερίζια και αν βρέθηκε, στο στίβο της δημοσιογραφίας, στην πολιτική και ιδεολογική αρένα, στη φυλακή και στα ξερονήσια, στην πόλη και στα βουνά, στην Ελλάδα και στα ξένα, δεν κατέβασε ποτέ τη σημαία του αγώνα.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στην αγαπημένη του εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

Τα παιδιά του, Μάχη - Γιάννης,

Τα εγγόνια: Βάσος - Ρούλα

***

φωτό

Στη μνήμη του ΜΗΤΣΟΥ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανθούπολης - Αγ. Βασίλη Περιστερίου.

Παναγιώτης Πουλικαράκος


ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ