Τρίτη 23 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανανέωσε ο Ματσιούλις

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιόνας Ματσιούλις για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ολοκλήρωση της υπόθεσης παραμονής του Λιθουανού φόργουορντ που ήταν από τους πρωταγωνιστές του «τριφυλλιού» στην κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου, φέρνει και το τέλος των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας, όπως ειπώθηκε διά στόματος του προέδρου της ΚΑΕ Δ. Γιαννακόπουλου.

  • Παίκτης της Μπαρτσελόνα και... επίσημα είναι πλέον ο Κώστας Παπανικολάου που υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς και εν συνεχεία πέρασε από τα ιατρικά τεστ.
  • Ιατρικές εξετάσεις πέρασε χτες το πρώτο γκρουπ των παικτών της Εθνικής ανδρών που επιλέχθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ανδρέα Τρινκέρι για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ το Σεπτέμβρη. Το δεύτερο γκρουπ αναμένεται να περάσει τις εξετάσεις σήμερα, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη επίσημη συνάντηση της ομάδας.
  • Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΚ, με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός πως οι Ελληνες παίκτες μπορούν πλέον να πηγαίνουν στα μέσα της περιόδου σε άλλη ελληνική ομάδα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ