Τρίτη 23 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τιμάμε την Σωτηρία Βασιλακοπούλου

Εκδήλωση τιμής και μνήμης την Πέμπτη 25 Ιούλη, στις 7.30 το απόγευμα έξω από την ΕΤΜΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στην Σωτηρία Βασιλακοπούλου, φοιτήτρια της Παντείου και μέλος της ΚΝΕ που δολοφονήθηκε πριν 33 χρόνια από την εργοδοσία της ΕΤΜΑ την ώρα που μοίραζε ανακοινώσεις συμμετοχής σε απεργία, διοργανώνει η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Ελλάδας (ΟΕΚΙΔΕ), το Κλαδικό Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Ν. Αττικής και οι Επιτροπές Αγώνα Παντείου του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 7.30 το απόγευμα, έξω από την ΕΤΜΑ (Ιερά Οδός και Αγ. Αννης).

Με ανακοίνωσή τους, οι Επιτροπές Αγώνα Παντείου του ΜΑΣ, υπογραμμίζουν ότι: «Τριάντα τρία χρόνια μετά ο δρόμος και τα οράματά της παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ, είναι οδηγός της πάλης και του αγώνα μας. Σήμερα που το ένα δικαίωμα μετά το άλλο γκρεμίζεται, σήμερα που η κακοπληρωμένη δουλειά αλλά και η ανεργία μαστίζουν τους νέους είναι επιτακτική η ανάγκη του ανυποχώρητου αγώνα για να προστατέψουμε τη ζωή μας από τη φτώχεια και την εξαθλίωση που μας οδηγούν το κεφάλαιο και τα κόμματα που το υπηρετούν. Χρειάζεται οργανωμένη δράση μέσα στις σχολές σε κάθε τμήμα και έτος, ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας, αγώνας μαζί με τους εργαζόμενους γονείς μαζί με τα αδέρφια μας τους μαθητές.

Συνεχίζουμε στα βήματα της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, παλεύουμε για τη ζωή μας, για το μέλλον μας, μπαίνουμε στο μάτι αυτών που σήμερα μας θεωρούν μια χαμένη γενιά. Να γίνουμε η γενιά που θα φέρει τα πάνω κάτω που μαζί με τους εργάτες θα κατακτήσει όλα αυτά που της έχουν κλέψει, θα γίνει κυρίαρχη του πλούτου που παράγει».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ