Σάββατο 20 Ιούλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε νέα 24ωρη απεργία στα κανάλια

Σε νέα 24ωρη απεργία, σήμερα Σάββατο, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι Ενώσεις του Τύπου (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, Ενωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου, Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης) στα ιδιωτικά κανάλια - μετόχους της «Digea» («Αλφα», ΑΝΤ1, «Mega», «Μακεδονία», ΣΚΑΪ και STAR), με αφορμή τη συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή του ν/σ για τη ΝΕΡΙΤ και για να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ σημειώνει αναφορικά με τη μοναδική περίπτωση απεργοσπασίας στο ΣΚΑΪ πως «θλιβερή εξαίρεση η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η οποία πρωτοστατεί στην απεργοσπασία και στην τρομοκράτηση των συναδέλφων. Η διοίκηση της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ πιστή στις αυταρχικές της πρακτικές και τις αντεργατικές της συμπεριφορές, έχει οργανώσει απεργοσπαστικό μηχανισμό που πρωτοστατούν και "συνάδελφοι", οι οποίοι έχουν εργαστεί κατά το παρελθόν στην ΕΡΤ και μάλιστα με προκλητικά παχυλούς μισθούς».

  • Τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ κηρύσσουν νέα 48ωρη απεργία, από χτες το απόγευμα, για τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr» για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ