Σάββατο 13 Ιούλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υποδεικνύουν άλλες καταργήσεις!

«Καλούμε την κυβέρνηση να τολμήσει να καταργήσει επιβλαβείς, σπάταλους, επιζήμιους και επί της ουσίας ανύπαρκτους δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες, όπως ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων, η Δημόσια Εταιρία Εκπόνησης Μελετών Κατασκευών Νοσοκομείων, η Αγροφυλακή, κ.λπ., και να σταματήσει να επιτίθεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Αυτή η αποκαλυπτική υπόδειξη γίνεται στο ψήφισμα του ΔΣ της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, που συνεδρίασε προχτές με θέμα τις απολύσεις των Δημοτικών Αστυνόμων και των Σχολικών Φυλάκων. Καταψήφισε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης και κατέθεσε δικό του ψήφισμα.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων της συγκυβέρνησης στους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, αποκάλυψαν ότι δεν είναι ενάντια στις απολύσεις ούτε υπερασπίζονται το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, όπως δήθεν θέλουν να εμφανίζονται. Αντίθετα, απροκάλυπτα στηρίζουν την πολιτική της συγκυβέρνησης και υποδεικνύουν αποτελεσματικότερους τρόπους εφαρμογής της.

Και υποδεικνύουν στην κυβέρνηση να κλείσει οργανισμούς όπως π.χ. ο ΟΣΚ και η Δημόσια Εταιρία Εκπόνησης Μελετών Κατασκευών Νοσοκομείων, που θα μπορούσαν να παράγουν ουσιαστικό έργο, παίρνοντας υπόψη τις ανάγκες που υπάρχουν στην Παιδεία και την Υγεία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ