Τρίτη 9 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κακός σύμβουλος η εμπάθεια

Οποία σύμπτωσις! Να συναντιούνται στην αντιΚΚΕ προβοκάτσια ο ΛΑ.Ο.Σ., η Χρυσή Αυγή, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» και το alter ego της στο χώρο του Τύπου η «Εφημερίδα των Συντακτών». Να αναμηρυκάζουν - μόνο αυτές οι συγκεκριμένες φυλλάδες- την αθλιότητα των «Financial Times», που ισχυρίστηκαν ότι οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν τροπολογία υπέρ των περιβόητων γκόλντεν μπόις...

Πανομοιότυπα «ρεπορτάζ» στην ιστοσελίδα των φασιστοειδών και στην εφημερίδα του Καρατζαφέρη, που προσπερνούν για να γίνει η δουλειά τους την κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος, ήδη απ' την περασμένη Παρασκευή, που έκανε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Βέβαια, από κόρακα κρα θα ακούσεις. Αλλά για όσους παρουσιάζονται σαν «αθώες περιστερές», αφοσιωμένες τάχα στην ανεξάρτητη κι αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων, η προβοκάτσια βαραίνει διπλά. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναμασά ευχαρίστως τα ψέματα και καταλήγει με τη φράση «για προβοκάτσια και συκοφαντία μιλάει ο Περισσός». Λες και δεν μπορούσαν οι συντάκτες της να αναζητήσουν τα πρακτικά της συγκεκριμένης ψηφοφορίας στο Ευρωκοινοβούλιο για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τι πραγματικά ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ.

Για τον ίδιο λόγο δεν ξεπλένεται ούτε η «Αυγή», που υιοθέτησε την αθλιότητα των «Financial Times» στο φύλλο της του Σαββάτου, ενώ ήδη υπήρχε διάψευση απ' το ΚΚΕ, την οποία και αγνόησε, κι αφού έκανε τη βρώμικη δουλειά, ανάρτησε τη διάψευση του Κόμματος στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Η αντιΚΚΕ εμπάθεια δεν τους επιτρέπει αυτοσυγκράτηση ούτε μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθούν. Ο,τι κυκλοφορεί στα πέριξ ικανό να πλήξει το ΚΚΕ βρίσκει φιλοξενία στα αστικά και οπορτουνιστικά έντυπα, εννοείται στις ηλεκτρονικές κι άλλες φυλλάδες των φασιστοειδών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ