Τρίτη 9 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 11 ΙΟΥΛΗ
Βήμα μπροστά για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής

Στην Αττική, στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα

Στη μάχη, αξιοποιώντας κάθε ώρα και λεπτό, για τη μαζική αποφασιστική συμμετοχή των εργαζομένων στα συλλαλητήρια που οργανώνονται σε όλη χώρα, έχουν ριχτεί οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, τα Συνδικάτα, οι Σωματειακές Επιτροπές και οι Επιτροπές Αγώνα. Στόχος είναι τα συλλαλητήρια να αποτελέσουν ακόμα ένα βήμα μπροστά στην αναμέτρηση με το κεφάλαιο και τους πολιτικούς του εκπροσώπους, στην πάλη για την ανατροπή της αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής που συνθλίβει τα δικαιώματα και τη ζωή της εργατικής - λαϊκής οικογένειας. Στην Αττική, το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ έχει προγραμματιστεί στις 8 μ.μ., στο Σύνταγμα. Στη Θεσσαλονίκη, στις 7.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Στο πλήθος των ανακοινώσεων για τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ προστέθηκαν ακόμα αυτά του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και του Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Αττικής. Καθημερινά οργανώνονται στους χώρους δουλειάς περιοδείες, συσκέψεις, εξορμήσεις, γενικές συνελεύσεις. Οπως, για παράδειγμα, στο χώρο των ιδιωτικών υπαλλήλων, όπου σήμερα έχουν προγραμματιστεί: περιοδεία στις αποθήκες «Θεοχαράκη» στον Ασπρόπυργο. Σύσκεψη το απόγευμα με εργαζόμενους σε εταιρείες ανακύκλωσης. Αύριο, Τετάρτη περιοδείες θα γίνουν στην «ICAP» και στην «Kosmocar ΑΕ» και το απόγευμα σύσκεψη με ανέργους. Τέλος, την Πέμπτη θα γίνουν περιοδείες στον «Ερυθρό Σταυρό» και στην «G4S».

«Με το συλλαλητήριο στέλνουμε μήνυμα οργάνωσης, προετοιμασίας, αλληλεγγύης, ταξικής απάντησης (...) εμείς είμαστε η τεράστια πλειοψηφία που υποφέρει και δεν είπαμε ακόμα την τελευταία μας κουβέντα. Σπάμε το φόβο, προετοιμαζόμαστε για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και των αντιλαϊκών - αντεργατικών νόμων», υπογραμμίζει στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ