Πέμπτη 27 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά έκαναν χτες το μεσημέρι η ΕΛΜΕ Πειραιά και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής. Απαίτησαν να σταματήσει η συγχώνευση των συστεγαζόμενων σχολείων (1ο με 2ο Γυμνάσιο Ρέντη και 1ο με 6ο ΓΕΛ Πειραιά) που οδηγεί σε προβλήματα λειτουργίας και διόγκωση της μαθητικής διαρροής. Τόνισαν ότι δε θα δεχτούν κατάργηση τμημάτων κατευθύνσεων, ούτε μετακίνηση μαθητών σε άλλα σχολεία (η διευθύντρια αντιπρότεινε συνδιδασκαλία κατευθύνσεων σε τμήματα μέχρι 17 μαθητών) και καταδίκασαν τη δημιουργία τμημάτων με 25 - 27 μαθητές από την Α' Γυμνασίου.

*** Μέσα στο μήνα θα κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο Λύκειο και για το Τεχνολογικό Λύκειο, όπως ανακοίνωσε χτες ο υπουργός Παιδείας.

*** Μετά από τις παρεμβάσεις της Ενωσης Γονέων Περιστερίου και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ελλη Αλεξίου», απορρίφθηκε από τη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου το αίτημα να παραχωρηθεί ο χώρος σχολείου σε ιδιώτη για εμπορική εκμετάλλευση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ