Σάββατο 22 Ιούνη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα Σάββατο

-- Στο Ελληνικό, στην πλατεία Σουρμένων, στις 8 μ.μ., βιβλιοπαρουσίαση της συλλογής άρθρων του Λένιν «Για τον πόλεμο και τη Σοσιαλιστική επανάσταση».

-- Στην Καλλιθέα, αντιπολεμική συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα, στις 8 μ.μ., στο σχολικό συγκρότημα του Αγ. Νικολάου (Θησέως 175).

-- Στο Μπραχάμι, στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, στις 7 μ.μ., συζήτηση με θέμα «Η ζωή στη φυλακή. Η στάση του Κομμουνιστή». Θα μιλήσει ο παλαίμαχος κομμουνιστής Βλάσης Παπαγιαννακόπουλος.

-- Στα Χανιά, στις εστίες του Πολυτεχνείου, εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο και ο ρόλος του Πολυτεχνείου Κρήτης σε αυτές».

Αύριο Κυριακή

-- Στη Γλυφάδα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα, βιβλιοπαρουσίαση της συλλογής άρθρων του Λένιν «Για τον πόλεμο και τη Σοσιαλιστική επανάσταση».

-- Στη Νάουσα, στις 11 π.μ., ιστορικός περίπατος για μαθητές στο χώρο του Μνημείου θυμάτων του ΔΣΕ.

-- Στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, μαθητική συναυλία ενάντια στο φασισμό.

Την Τετάρτη 26 Ιούνη

-- Στην Καλλιθέα, στα Δημοτικά Γήπεδα (Σαλαμίνος και Φορνέζη) ξεκινάει διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

-- Στη Λάρισα, στις 7 μ.μ., στο πάρκο Αλκαζάρ (απέναντι από το αναψυκτήριο), εκδήλωση με θέμα: «Μη ναρκώνεις τη ζωή και το μυαλό σου, η τέχνη για να δημιουργήσει πρέπει να είναι ελεύθερη, όχι εξαρτημένη». Ακόμα, συζήτηση με νέους δημιουργούς και παράσταση «Πόσο κοστίζει το σίδερο;» του Μπ. Μπρεχτ.

-- Στο Ηράκλειο Κρήτης, στο γήπεδο των Δειλινών, μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

-- Στο Ρέθυμνο, στην Πλατεία Μικρασιατών, μαθητικό τουρνουά μπάσκετ 3χ3, quiz για το πρόβλημα των ναρκωτικών και συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ