Τετάρτη 19 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ από παλιούς και νέους «σωτήρες»

ΚΚΕ: Το πραγματικό δίλημμα για το λαό είναι: Λαϊκή Συμμαχία, συμπόρευση με το ΚΚΕ για φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση ή υποταγή στο σημερινό δρόμο ανάπτυξης που οδηγεί το λαό σε ακόμη μεγαλύτερη χρεοκοπία

  • Οι ελιγμοί, μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης, δεν αφορούν την ουσία της πολιτικής για το κλείσιμο της ΕΡΤ, των άλλων οργανισμών του Δημοσίου, αλλά τον επιμερισμό της πολιτικής ευθύνης, το ρόλο του κάθε κόμματος στην αστική διακυβέρνηση και τη διαδικασία αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού, ενώ σηματοδοτούν κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης.
  • Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων για υπεράσπιση της «δημοκρατίας» και των «θεσμών» εγκλωβίζει το λαό στη σημερινή πολιτική, στα πλαίσια της αστικής διαχείρισης είτε με τη σημερινή είτε με μια άλλη κυβέρνηση.
  • Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα τους, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Ο λαός δεν έχει περιθώριο να πέσει στην παγίδα των παλιών και νέων σωτήρων, των μεταμφιέσεων του πολιτικού συστήματος που τον οδηγούν σε νέα αδιέξοδα.

ΣΕΛ.  11

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ