Πέμπτη 13 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ρεκόρ επισκεψιμότητας στον «902.gr»!

Ρεκόρ επισκεψιμότητας από την έναρξη της λειτουργίας του κατέγραψε χτες το portal του «902.gr»
Ρεκόρ επισκεψιμότητας από την έναρξη της λειτουργίας του κατέγραψε χτες το portal του «902.gr»
Η διαρκής ενημέρωση από τον «902.gr», που δε σταμάτησε ούτε λεπτό στη διάρκεια της νύχτας από Τρίτη προς Τετάρτη και η αναμετάδοση των εκπομπών που έκαναν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αμέσως μετά τη διακοπή του σήματος της δημόσιας τηλεόρασης, βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση και προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες στο portal του ΚΚΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το portal κατέγραψε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από το Νοέμβρη του 2012, που ξεκίνησε τη λειτουργία του, υπερδεκαπλασιάζοντας το μέσο όρο των τελευταίων ημερών και φτάνοντας τις 180.000 μοναδικές επισκέψεις από 150.000 διαφορετικούς επισκέπτες. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και προτού η Digea διακόψει αυθαίρετα την ψηφιακή εκπομπή του 902 tv, το ενδιαφέρον των επισκεπτών του 902.gr κορυφώθηκε, φτάνοντας τις 40.000 επισκέψεις μέσα σε μια ώρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των συνολικών επισκέψεων προέρχονταν από την Ελλάδα και 10.000 επισκέψεις έγιναν από το εξωτερικό.

Πολλοί ήταν αυτοί που τηλεφωνικά και μέσω email εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, τα συγχαρητήριά τους για τη δουλειά των Μέσων Ενημέρωσης του ΚΚΕ και ενθάρρυναν για τη συνέχισή της.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ