Πέμπτη 13 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Θαυμάστε τους!

ICONPRESS.GR

«Οι αλλαγές που προσπαθεί να φέρει ο κ. Μόσιαλος είναι προς την τελείως λάθος κατεύθυνση. Κλείνει εγκαταστάσεις, κλείνει συχνότητες, απολύονται άνθρωποι, απαξιώνεται η δημόσια περιουσία. Αυτό το δυναμικό μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλαπλασιαστικά οφέλη για το καλό όχι μόνο της ΕΡΤ, αλλά και της ελληνικής οικονομίας. Εχουμε καταθέσει αναλυτική πρόταση ειδικότερα για την ΕΤ-1. Εχω πει ότι δεν κατανοώ τι όφελος υπάρχει από το κλείσιμο της ΕΤ-1, από την κατάργηση των υπερσύγχρονων στούντιο και να δοθεί το κτήριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνω τη λογική του κλεισίματος της συχνότητας και ειδικά στις παραμεθόριες περιοχές. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος καταπάτησης των συχνοτήτων αυτών από ξένα, τούρκικα και σκοπιανά κανάλια. Η ΕΡΤ μπορεί να είναι πλεονασματική, μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, και μπορεί να πληροί τα συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτεί ο Ελληνας πολίτης. Η ΕΡΤ είναι δημόσια περιουσία. Αυτό που βλέπουμε, η συρρίκνωση και απαξίωσή της είναι προς όφελος ιδιωτικών αλλά και ξένων συμφερόντων και δεν θα αφήσουμε αυτό να γίνει».

*

Αυτά τα ωραία, τα λεβέντικα, τα έλεγε πριν από δυο χρόνια ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος. Είναι αυτός που προχτές ανακοίνωσε όσα ακριβώς είχε «καταγγείλει» πριν από δύο χρόνια. Ο κύριος αυτός, στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, είναι ο Σίμος Κεδίκογλου.

Τότε, προ διετίας, ο Κεδίκογλου, ως βουλευτής της ΝΔ, μιλούσε (για όσα έπραττε ο προκάτοχός του, ο Μόσιαλος, τα οποία είναι τα ίδια με όσα διαπράττει αυτός σήμερα) από τη θέση του Μαυρογιαλούρου της αντιπολίτευσης.

Εκτοτε, ο Κεδίκογλου προήχθη. Κι από μαυρογιαλούρος της αντιπολιτεύσεως αναρριχήθηκε στη θέση του Μαυρογιαλούρου της (συγ)κυβερνήσεως...


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ