Σάββατο 8 Ιούνη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η Χρυσή Αυγή βρήκε τον «ένοχο»

«Ενώ υποτίθεται ότι υπάρχει νόμος που ορίζει τα ζητήματα της παρουσίας αστυνομικών δυνάμεων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αυτό στην πράξη δεν εφαρμόστηκε ποτέ». Τα λόγια αφορούν στην παρουσία Αστυνομίας στα Πανεπιστήμια και ανήκουν στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο σε συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής στην παρέμβασή του κατονόμασε τον «ένοχο» για την κατάσταση της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Και τι δεν είπε στην παρέμβασή του: Για «βία της αριστεράς στα πανεπιστήμια», για «στημένες Γενικές Συνελεύσεις», για «μυαλά επιστημονικά» που «στερήθηκε η πατρίδα μας από σταλινικές πρακτικές που δεν προσέφεραν τίποτα στην ελληνική πανεπιστημιακή κοινότητα», για «τα ΚΝΑΤ και τους τραμπουκισμούς του ΚΚΕ και τη σταλινική ΚΝΕ», για «ανελεύθερες πρακτικές που δεκαετίες τώρα το μαρξιστικό κατεστημένο, που έκανε κουμάντο μέσα στα ΑΕΙ, εφάρμοζε»...

Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει, για μία ακόμα φορά, ότι όχι μόνο δεν είναι «αντισυστημική» αλλά ευθυγραμμίζεται απόλυτα με όσους θέλουν σιωπή ιχθύος στα ανώτατα ιδρύματα, όσους απεχθάνονται την πρωτοπόρα αγωνιστική δράση για σπουδές με βάση τις λαϊκές ανάγκες, για τη δυνατότητα των παιδιών των φτωχών λαϊκών οικογενειών να σπουδάσουν, και φτιάχνουν το νομικό οπλοστάσιο για να την καταστείλουν. Τους προτρέπει μάλιστα ανοιχτά να προχωρήσουν τα σχέδιά τους. Σίγουρα με μεγάλη ικανοποίηση θα άκουσε ο ίδιος και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες ότι στο Πανεπιστήμιο Κρήτης επιβλήθηκαν ποινές σε φοιτητές που ζητούσαν να οριστεί ημερομηνία για την εξεταστική τους. Οτι από τα πανεπιστήμια δεν λείπει ο αυταρχισμός και ότι θα εντείνεται όσο το πανεπιστήμιο γίνεται επιχείρηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ