Πέμπτη 12 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΠΑΟΚ 1-0
Νίκη γοήτρου

Νίκη γοήτρου ήταν το χτεσινό 1-0 του Απόλλωνα επί του ΠΑΟΚ για το δεύτερο αγώνα των ημιτελικών. Ετσι οι Απολλωνιστές αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση δείχνοντας πως δε θεωρήθηκε άδικα η έκπληξη του θεσμού. Παράλληλα, έκανε και μια δυνατή προπόνηση ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι», ύστερα από το 5-2 του πρώτου αγώνα, δεν είχαν αφήσει πολλά περιθώρια στους Αθηναίους ώστε να ελπίζουν για πρόκριση στον τελικό και προχώρησαν σε πειραματισμούς.

Οι παίκτες του Νίκου Κουρκούνα μπήκαν δυνατά με την έναρξη και μόλις στο 13' ο Παπαδημητρίου εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος της άμυνας του «Δικεφάλου» και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν και δεν άφηναν τους Θεσσαλονικείς να βρουν διαδρόμους προς την εστία τους. Το παιχνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα εκτός από το δεκάλεπτο 50'- 60' οπότε οι παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έδειξαν να πιέζουν περισσότερο χωρίς όμως να αλλάξουν κάτι.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Θεοφάνους, Λάιος (57' Μπεκιάρης), Χατζηζήσης, Παπαδημητρίου (72' Κλινάκης), Λαμπριάκος (79' Σβίγγος), Δήμας, Διαμαντής, Σπ. Χατζής, Μ. Χατζής, Ιωάννου, Βιτζέκας.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπράτιτς, Κουλακιώτης, Καραδήμος (46' Ναλιτζής), Σπάσιτς, Βοσκαρίδης (59' Γεωργιάδης), Καφές, Χασιώτης (71' Αμπονσά), Ουντέζε, Οκκάς, Εγκωμίτης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ