Τετάρτη 5 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Εκδήλωση για την παρουσίαση της 2ης μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ για τη σοσιαλιστική εξουσία, οργανώνουν οι ΟΒ ΣΤΕΦ - ΣΔΟ του ΤΕΙ Κοζάνης, σήμερα Τετάρτη, στις 4.30 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ.

Επίσης, η Οργάνωση Εργοθεραπείας ΤΕΙ Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει στη σχολή σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη διήμερο αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν και τις δύο μέρες στις 2 μ.μ. και θα περιλαμβάνουν: Σήμερα ερασιτεχνικό θεατρικό σκετσάκι, βιντεοπροβολή, παρουσίαση εργασιών σχετικών με το θέμα από σπουδαστές και συζήτηση. Αύριο Πέμπτη, συζήτηση με τον Παναγιώτη Κατηφέ, κοινωνιολόγο και γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).

Φοιτητικό Φεστιβάλ στην Πάτρα

Οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στο πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ της Πάτρας διοργανώνουν φοιτητικό Φεστιβάλ με τίτλο «Αλλαξε τον κόσμο, το' χει ανάγκη», στις 7 και 8 Ιούνη, στο Παλαιό Αρσάκειο. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα ξεκινούν και τις δυο μέρες στις 7 μ.μ. και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 7/6: Απονομή βραβείου στη νικήτρια ομάδα του τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η ΤΟ ΤΕΙ της ΚΝΕ. Μουσικό - Ιστορικό Αφιέρωμα στον Ερνεστ Τέλμαν, πρόεδρο του ΚΚΓ (1924 - 1933). Συναυλία με πέντε φοιτητικά συγκροτήματα. Λαϊκό γλέντι.

Σάββατο 8/6: Επίδειξη χορού breakdance, από τη χορευτική ομάδα faceless crew. Αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ με τίτλο «Για τους σεισμούς που μέλλονται να 'ρθουν». Βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Ο Λένιν για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση», με ομιλήτρια την Μαρίνα Λαβράνου, μέλος Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Συναυλία με τρία φοιτητικά συγκροτήματα. Μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Στην Καβάλα

Την Πέμπτη, 6 Ιούνη, ξεκινούν οι εκδηλώσεις του φοιτητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ και στην Καβάλα, με διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 αφιερωμένο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οι εκδηλώσεις Τρίτη 11/6, από τις 6 μ.μ., στο ανοιχτό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας με: Βιντεοπροβολές για τον αντικομμουνισμό στα ΑΕΙ. Ενημέρωση για το 22ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ. Παρουσίαση της συλλογής κειμένων του Β. Ι. Λένιν «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση», από την Σούλα Βλησίδου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Κρητικό γλέντι με το Σύλλογο Κρητών ΤΕΙ Καβάλας. Ρεμπέτικο Γλέντι με τον Κώστα Λιούμπα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ