Τρίτη 4 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Συνεχείς οι εξετάσεις στο κεφάλαιο

Δεν πάει μήνας που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι για την ιδέα μιας ευρωβουλευτού του γερμανικού αδελφού του κόμματος «Die Linke» να προταθεί ο Αλ. Τσίπρας για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν, που κατέχει σήμερα ο Ζ. Μπαρόζο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ (...) "μετράει" πολύ και έχει γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Ευρωπαϊκή Αριστερά αλλά και για ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις», κόμπαζε μεταξύ των άλλων και ο Δ. Παπαδημούλης σε συνέντευξή του.

Προχτές απ' τη Μαδρίτη ο Αλ. Τσίπρας αυτοπροτάθηκε για την ...προεδρία της ΕΕ! Είπε, δηλαδή, ότι αν γίνουν εκλογές, πράγμα πολύ πιθανό, αν ο ΣΥΡΙΖΑ τις κερδίσει, πράγμα, επίσης, πιθανό, τότε θα είναι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ η ελληνική προεδρία της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2014! Και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μια ευκαιρία να «διαχειριστεί τα προβλήματα της ΕΕ»!

Αμα βάζεις διαρκώς υποψηφιότητα για όποια θέση διατίθεται κι άμα συγχρόνως δίνεις εξετάσεις στην τάξη στην οποία ανήκουν οι θέσεις αυτές και τις δίνεις επιτυχώς, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να σου γίνει το χατίρι. Απ' το τι διεκδικεί όμως και από ποιους η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ερωτήματα που θα πρέπει και να προβληματίσουν το λαό και να τα απαντήσει σωστά βγάζοντας και συμπεράσματα για το ρόλο που παίζει, και που είναι καταφανώς σε βάρος των εργατικών - λαϊκών συμφερόντων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ