Σάββατο 1 Ιούνη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη Φούχτελ

«Η επίσκεψη στην Κοζάνη του υφυπουργού Εργασίας της Γερμανίας και εντεταλμένου της Μέρκελ για την προώθηση της "ελληνογερμανικής συνεργασίας" κ. Φούχτελ σηματοδοτεί ένταση των προσπαθειών για την προώθηση των οικονομικών συμπράξεων στην Τοπική Διοίκηση, ιδιαίτερα στον "πολλά υποσχόμενο" για το κεφάλαιο τομέα των απορριμμάτων».

Τα παραπάνω σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ, με αφορμή την παρουσία του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας στην περιοχή και τη συμμετοχή του σε σύσκεψη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης, συνοδεία Γερμανών επιχειρηματιών.

Η ΤΟ Κοζάνης του ΚΚΕ προσθέτει ότι η επίσκεψη Φούχτελ: «Σηματοδοτεί επίσης την ένταση των προσπαθειών για την προώθηση προγραμμάτων υπερεκμετάλλευσης των ανέργων, των νέων στο όνομα της αντιμετώπισης της ανεργίας. Η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται μέσω της προώθησης αυτού του είδους ελληνογερμανικής συνεργασίας θα στηρίζεται στην τζάμπα δουλειά των εργατών, στις κρατικές ενισχύσεις και φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο. Θα είναι ανάπτυξη για το μεγάλο κεφάλαιο, όχι για τον εργαζόμενο λαό».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ