Παρασκευή 31 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα, Παρασκευή
  • Η ΟΒ Ξενόγλωσσων Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Το μέλλον των αποφοίτων, οι Συλλογικές Συμβάσεις και ο ρόλος του σωματείου».
  • Η ΟΒ Κοινωνικής Διοίκησης Ροδόπης της ΚΝΕ οργανώνει σύσκεψη για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις εξελίξεις στη Συρία, στις 6 μ.μ.
Αύριο, Σάββατο

H Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ οργανώνει τις εξής πρωτοβουλίες για μαθητές:

-- Συζητήσεις στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ευόσμου και στην πλατεία Μετεώρων, για να πετάξουμε έξω από τα σχολεία και τις γειτονιές μας τους φασίστες, ρατσιστές της Χρυσής Αυγής. Προβολή video, παιχνίδια ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά.

Συζητήσεις στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κορδελιού και στην πλατεία Ελευθερίας στη Σταυρούπολη με θέμα: «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις». Προβολή video, παιχνίδια ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αποποινικοποίησή τους.

Φοιτητικά Φεστιβάλ σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη
  • Ολοκληρώνεται σήμερα το διήμερο φοιτητικό Φεστιβάλ, με τίτλο «Αλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη», που διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Ξάνθης της ΚΝΕ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει: Από τις 8 μ.μ., ενημέρωση για το 22ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στη βάση της Σούδας. Βιντεοπροβολές για τον αντικομμουνισμό στα ΑΕΙ και για την κρίση, τον πόλεμο, το φασισμό και την Αντιφασιστική Νίκη. Βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση». Λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.
  • Οι φοιτητικές Οργανώσεις της Νομαρχιακής Οργάνωσης Εβρου της ΚΝΕ στην Αλεξανδρούπολη οργανώνουν φεστιβάλ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο σήμερα, Παρασκευή.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

-- Στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα Α1 της Ιατρικής, βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση».

-- Στις 6 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Παιδαγωγικού, προβολή ταινιών μικρού μήκους για το ρατσισμό και τον πόλεμο.

-- Στις 10 μ.μ., beach party.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ