Σάββατο 25 Μάη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΕ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Να απομονωθούν οι νοσταλγοί της πιο μαύρης αντίδρασης

Συγκέντρωση στο δημοτικό κτίριο στην Αργαλαστή Πηλίου, που της παραχώρησε η Δημοτική Αρχή, προγραμματίζει, για σήμερα Σάββατο, η Χρυσή Αυγή, προκαλώντας τις αντιδράσεις του λαού της περιοχής, που εναντιώνεται στα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Να πάρουν την ευθύνη στα χέρια τους και να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή, να διώξουν από την Αργαλαστή τους χρυσαυγίτες που σπέρνουν το μίσος ενάντια στους ανθρώπους, καλεί τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους του Νοτίου Πηλίου η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Μαγνησίας του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι «αυτήν την απάντηση πρέπει να πάρει αυτή η εγκληματική οργάνωση, που τα "πιστεύω" της και οι "αξίες" του ρατσισμού δεν έχουν καμιά σχέση με τα δημοκρατικά, προοδευτικά και αγωνιστικά αισθήματα του λαού της περιοχής, πολύ περισσότερο με τα συμφέροντα των ανθρώπων του μόχθου».

Σε σχετική ανακοίνωσή της, ανάμεσα στα άλλα, επισημαίνει: «Μη σας ξεγελάει που παρουσιάζονται σαν εκφραστές της οργής και αγανάκτησης που νιώθετε απέναντι στη βαρβαρότητα των αντιλαϊκών πολιτικών και ως δήθεν πολέμιοι του μετώπου κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας.

Αυτό το φασιστικό - ναζιστικό μόρφωμα, η Χρυσή Αυγή, είναι το τσιράκι της πλουτοκρατίας, γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος. Είναι μηχανισμός που προετοιμάζεται για τσάκισμα του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Είναι το αποκούμπι του συστήματος για την περίπτωση που θα φτάσει σε δύσκολη θέση διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης.

Μην τους φοβάστε, τσακίστε τους! Το μόνο που φοβούνται είναι αυτό που εχθρεύονται όσο τίποτε άλλο, τη λαϊκή αφύπνιση και αγωνιστική ετοιμότητα του κινήματος, την ενότητα και ετοιμότητά μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ