Παρασκευή 10 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αυγή: Συνεχίζει τα ψέματα

Γρηγοριάδης Κώστας

Επιμένει η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ να προβάλλει την εκδήλωση με θέμα «Κρίση και δημοκρατική νομιμότητα» που διοργανώνει μια ομάδα που αυτοαποκαλείται «Πρωτοβουλία μελών του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974» ως εκδήλωση του ίδιου του ΣΦΕΑ.

Παρόλο που ο ΣΦΕΑ ξεκαθάρισε ότι η εν λόγω ημερίδα δεν αποτελεί δική του εκδήλωση και μάλιστα με επιστολή διαμαρτυρίας του ίδιου του προέδρου του ΣΦΕΑ σε εφημερίδα, η «Αυγή» επιμένει και με το χθεσινό της δημοσίευμα να παρουσιάζει την «πρωτοβουλία μελών του ΣΦΕΑ» (και άλλων που ανήκουν βασικά στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ), ως «ημερίδα του ΣΦΕΑ». Συνεχίζει δηλαδή να γράφει συνειδητά ψέματα.

Η επιμονή της «Αυγής» να βαφτίζει τις δραστηριότητες που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ως δραστηριότητες μαζικών φορέων, είναι μια επιπλέον απόδειξη του σεβασμού που (δεν) δείχνει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ στους ίδιους τους μαζικούς φορείς και τη δράση τους. Δείχνει επίσης το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Δε σέβονται τίποτα. Ούτε την αλήθεια. Κατά τα λοιπά «κόπτονται» περί «αυτονομίας του κινήματος», διαφάνειας και άλλα παρόμοια...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ