Κυριακή 12 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στις 17.30 διεξάγεται το 5ο Σιμουλτανέ στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη. Η σκακιστική επίδειξη θα γίνει στην παλαιά πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιάννη) με διοργανωτές τον Πολιτιστικό Σύλλογο για το Μπουρνάζι και τον ΣΟ Περιστερίου και σολίστ τον ισχυρό GM Γιάννη Νικολαΐδη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει 40 αντιπάλους κάθε δυναμικότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής κ. Ιάκωβο Λαπατά, τηλ. 6947-156137 ή στο e-mail: info@soperisteriou.gr

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, 19 Μάη, και ώρα 11.00 διεξάγονται οι αγώνες του 3ου γύρου για το Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής. Διοργανωτής είναι η ΕΣΣΝΑ και αντίπαλοι είναι οι παρακάτω σύλλογοι: ΣΑΣ Κορωπίου - Πανιώνιος ΓΣΣ, ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων - Εστία Ν. Σμύρνης, ΑΠΟ Αίγλη Παπάγου - ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας, Πανελλήνιος ΓΣ - ΕΟΑΟ Φυσιολάτρης Νίκαιας, ΣΟ Αμπελοκήπων - ΑΕΚ, ΑΣΟ Πετρούπολης ΔΙΑΣ - ΣΟ Μοσχάτου, ΣΜΣ Ελευσίνας - ΟΠΑ Φιλοθέης, ΑΟ Πήγασος Κυψέλης - ΣΟ Παγκρατίου.

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «Σκακιστική Ανοιξη» έχει εξασφαλίσει σημαντικές μεταγραφές σκακιστών με στόχο τη συνέχιση της πορείας της ομάδας στο Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Κατηγορίας. Μια από αυτές είναι η απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή, από την Ενωση Σκακιστών Αμφισσας, του 18χρονου Κωστή Μεγαλιού (ΕΛΟ 2116), ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της Ανοιξης, τόσο στους εφήβους, όσο και στους άνδρες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ