Σάββατο 4 Μάη 2013 - Κυριακή 5 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Καλεί ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ σε σύσκεψη για το Ασφαλιστικό

Στόχος η ανάληψη κοινών αγωνιστικών πρωτοβουλιών

Πρόσκληση σε κοινή σύσκεψη για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση απευθύνει το ΠΑΜΕ στις Γραμματείες της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και το προεδρείο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

Η σύσκεψη στην οποία καλεί το ΠΑΜΕ θα γίνει την Παρασκευή 10 Μάη 2013 στις 6 μ.μ. στα γραφεία του, με στόχο - όπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση - «να συζητήσουμε την ανάληψη συγκεκριμένων αγωνιστικών από κοινού, πρωτοβουλιών».

Μεταξύ άλλων το ΠΑΜΕ αναφέρεται στις περικοπές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε συντάξεις, παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγεία, έχοντας δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλους τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους. Επιπλέον, τα Ταμεία απειλούνται διαρκώς λόγω της καταλήστευσης των αποθεματικών τους, του «κουρέματος», της τεράστιας ανεργίας, της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, των χαριστικών ρυθμίσεων στους εργοδότες, της κρατικής υποχρηματοδότησης κτλ. Η κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο αξιοποιούν τα αποτελέσματα της αντεργατικής πολιτικής για να στρώσουν το έδαφος για νέα μείωση εργοδοτικών εισφορών, συνολικά ένα νέο γύρο αντιασφαλιστικής επίθεσης, που κάνει επιτακτική όσο ποτέ την οργάνωση της πάλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ