Σάββατο 27 Απρίλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Επιτέθηκαν σε οικοδόμο!

Σε σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο, έναν οικοδόμο και μπροστάρη λαϊκών αγώνων, επιτέθηκαν φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής στη Βόρεια Εύβοια. Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Οικοδόμων Αιδηψού κατακεραυνώνει τη νεοναζιστική οργάνωση και καλεί όλους τους εργαζόμενους να απομονώσουν τους φασίστες. Αναλυτικά αναφέρει:

«Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση που έγινε από τραμπούκους της Χρυσής Αυγής στην Αγορά Γιάλτρων σε οικοδόμο και μέλος της διοίκησης του Σωματείου μας. Επίσης εκλεγμένο στο Τοπικό Συμβούλιο με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" με πορεία σκληρών αγώνων για το καλό του τόπου του.

Αυτή η επίθεση δείχνει ξεκάθαρα ότι στόχος της Χρυσής Αυγής δεν είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα, αλλά οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Πίσω από τη σημαία του πατριωτισμού που σηκώνουν κρύβονται οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, αυτών που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές το 1940. Είναι αυτοί που δηλώνουν πατριώτες, ενώ στη Βουλή ψηφίζουν μαζί με την κυβέρνηση (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) το ξεπούλημα των νησιών και των βραχονησίδων της πατρίδας μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της. Εχθρός μας δεν είναι οι αλλοδαποί, αλλά τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που πιέζουν για την εξόντωση της εργατικής τάξης, προκειμένου να την αλώσουν και να κυριαρχήσουν. Ολοι μαζί να δώσουμε απάντηση την Πρωτομαγιά στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ιστιαίας στις 10.30 π.μ.».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ