Τρίτη 23 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ενάντια στα μονοπώλια

  • Σε εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής με θέμα «46 χρόνια από τη στρατιωτική δικτατορία της 21ης Απρίλη» μίλησε χτες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
  • Θυμόμαστε, διδασκόμαστε, αγωνιζόμαστε με το ΚΚΕ, για τη Λαϊκή Συμμαχία, το λαό στην εξουσία, το Σοσιαλισμό
  • Είναι ξένη προς τα λαϊκά συμφέροντα η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος διαθέτει την καλύτερη συνταγή επιστροφής στην καπιταλιστική ανάπτυξη πάνω στα ερείπια των εργατικών, λαϊκών κατακτήσεων.
  • Η πάλη του ΚΚΕ στόχο έχει σήμερα, τη συσπείρωση δυνάμεων, με επίκεντρο τα οξυμένα προβλήματα, τη διέξοδο από την κρίση υπέρ του λαού, τη λαϊκή συμμαχία των δυνάμεων που έχουν συμφέρον να παλέψουν ενάντια στα μονοπώλια, ενάντια στον καπιταλισμό, την ανασύνταξη του εργατικού λαϊκού κινήματος, την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
  • Προτείνουμε στο λαό και τη νεολαία, τη συγκρότηση της Λαϊκής Συμμαχίας, έχοντας σαν βασικά συνθήματα την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και τον αγροτικό παραγωγικό συνεταιρισμό, τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από ΕΕ και ΝΑΤΟ, τη μη συμμετοχή σε στρατιωτικο- πολιτικές επεμβάσεις, σε πόλεμο.


ΣΕΛ.  8   -   9

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ