Κυριακή 21 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΝΟΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ
Κύμα αντιδράσεων από συνδικάτα και φορείς

Αμεση ήταν η αντίδραση των οργανώσεων της εργατικής τάξης στην άγρια δολοφονική επίθεση.

Εκατοντάδες κλαδικά Συνδικάτα και επιχειρησιακά Σωματεία, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες από ολόκληρη τη χώρα εξέδωσαν ανακοινώσεις καταδίκης των μεγαλοεργοδοτών αλλά και της πολιτικής που «όπλισε» το χέρι τους. Με αυτές τις ανακοινώσεις έγιναν εξορμήσεις και άλλες παρεμβάσεις σε πλατείες, δρόμους, κλάδους και τόπους δουλειάς, για να μάθει η εργατική τάξη της χώρας τι έγινε αλλά και ποιος φταίει.

Από την πρώτη στιγμή έβγαλε ανακοίνωση το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Επίσης, η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, αλλά και το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό τμήμα της. Ακόμα μήνυμα έστειλε ο Augusto Praca μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων CGP-IN. Η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία.

Ακόμα, Ελληνικές Κοινότητες από τη Γερμανία, συγκεκριμένα από το Schorndorf και τα περίχωρα και τη Δρέσδη. Η Επιτροπή Αγώνα Νέων Μεταναστών Βερολίνου. Το ΑΚΕΛ.

Ακόμα, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΕΕΔΥΕ, η Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και η «Δημοκρατική Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ