Κυριακή 14 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Μαζικά στις εκλογές για δυνατό σωματείο

Την επόμενη Τρίτη 16 Απρίλη ξεκινούν οι αρχαιρεσίες για τη νέα διοίκηση

Στις 16 Απρίλη αρχίζουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και ολοκληρώνονται την Τρίτη, 23 Απρίλη. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου (Αγ. Φιλοθέης 5Β - πλ. Μητροπόλεως) από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα με την αστυνομική ταυτότητα και το βιβλιάριο ασθενείας.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν με τη συμμετοχή τους στις εκλογές «στην πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και των μονοπωλίων που σας θέλουν άνεργους, ανασφάλιστους, χωρίς δικαιώματα, χωρίς ελεύθερο χρόνο. Δυναμώνουμε το σωματείο μας, ενισχύουμε το μέτωπο της αντίστασης, διευρύνουμε τον ταξικό πόλο στο συνδικαλιστικό κίνημα. Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ».

Υπογραμμίζει ότι: «με την ψήφο μας καταδικάζουμε τις πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ - ΟΙΥΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΑΥΤ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) που συμφωνούν με το σημερινό ωράριο το ήδη απελευθερωμένο και που έχει τη συναίνεση και την υπογραφή τους. Το σημερινό ωράριο αποτελεί τη βάση για την 24ωρη λειτουργία του εμπορίου και την κατάργηση της Κυριακής αργίας.

Αυτές οι συνδικαλιστικές παρατάξεις υπέγραψαν κλαδική σύμβαση με μειώσεις μισθών, ιδιωτικοποίησαν το Επικουρικό Ταμείο των εργαζομένων στα Σούπερ Μάρκετ, και με τη στάση τους και τις υπογραφές τους έχουν βοηθήσει στην υλοποίηση της εφαρμογής των αντεργατικών μέτρων και του μνημονίου στους χώρους δουλειάς.

Πρώην στελέχη της ΠΑΣΚΕ εμφανίζονται στις αρχαιρεσίες του σωματείου με το ψηφοδέλτιο Ενωτική Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων (ΕΚΕ), μασκαρεμένοι με την προβιά του "ανεξάρτητου", "ακομμάτιστου", "ενωτικού" ψηφοδελτίου προσπαθώντας για άλλη μια φορά να κοροϊδέψουν τους εργαζόμενους και να ψαρέψουν στα θολά νερά. Εξακολουθούν να είναι ενταγμένοι στον κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ