Σάββατο 13 Απρίλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προετοιμάζουν το έδαφος για ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ

Στο πλαίσιο, προφανώς, της προσέλκυσης ιδιωτών επιχειρηματιών για το ξεπούλημα της Εταιρείας στο μεγάλο κεφάλαιο, πραγματοποιήθηκε προχτές σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας εταιρική παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών.

Στην παρουσίαση έγινε, μεταξύ άλλων, σύντομη αναφορά στις ενέργειες που έκανε η διοίκηση της Εταιρείας για την είσπραξη των χρεών των Δήμων, παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους, και αναλύθηκαν οι στόχοι, ο στρατηγικός σχεδιασμός (επέκταση στα νησιά κ.ά.), η βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός της Εταιρείας που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Σημειώνουμε ότι τα μετά από φόρους κέρδη της ΕΥΔΑΠ ΑΕ το 2012 ανήλθαν στα 46,84 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 79,23% σε σύγκριση με το 2011, οπότε και είχαν διαμορφωθεί στα 26,14 εκατ. ευρώ, γεγονός που δεν αφήνει ασυγκίνητους ντόπιους και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλουν να βγάλουν τεράστια κέρδη από έναν πολύτιμο φυσικό πόρο όπως το νερό, σε βάρος των λαϊκών οικογενειών που το πληρώνουν ήδη για... χρυσάφι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ