Σάββατο 13 Απρίλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Σήμερα η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ

Για την υπεράσπιση των ΣΣΕ

Συγκέντρωση - συλλαλητήριο οργανώνει η Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ σήμερα, Σάββατο, στις 11.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, κλιμακώνοντας τη δράση για την υπεράσπιση των ΣΣΕ αλλά και ενάντια στην τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς.

Καλεί τους εργαζόμενους και όλο το λαό σε αγωνιστική - ταξική συστράτευση και οργάνωση της πάλης, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις κατοικίες, για την προάσπιση των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων με προοπτική την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

Στη Δράμα

Στη Δράμα, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ οργανώνει συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργάτες στις επιχειρήσεις μαρμάρων την Τρίτη 16 Απρίλη στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των ταξικών αγώνων και της ανάδειξης της ταξικής αλληλεγγύης. Το συλλαλητήριο οργανώνεται με αφορμή τα εργατικά «ατυχήματα» (θανατηφόρα και με τραυματισμούς) που πολλαπλασιάζονται το τελευταίο διάστημα στις επιχειρήσεις μαρμάρου στην περιοχή, ως αποτέλεσμα της απουσίας μέτρων υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας που θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να μετατρέψουν την οργή και την αγανάκτησή τους σε οργανωμένο αγώνα για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για μισθούς και μεροκάματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Να παλέψουν και να βάλουν εμπόδια στην πολιτική που μετατρέπει τους εργασιακούς χώρους σε κρεματόρια θανάτου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ