Τετάρτη 10 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΘΗΝΑΣ
«Οχι» στην εμπορευματοποίηση υπηρεσιών

Καταψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση» τον προτεινόμενο από τη διοίκηση Καμίνη νέο Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθήνας (ΟΠΑΝΔΑ).

Οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόνισαν ότι ο ΟΕΥ, προσαρμοσμένος στο νόμο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, επιδιώκει να υπηρετηθούν: Η επιχειρηματική δράση και εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών του Οργανισμού. Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρηματικών ομίλων. Η ενίσχυση της ανταποδοτικότητας στην παροχή υπηρεσιών και αύξηση των διαφόρων τελών. Η ανατροπή - διάλυση των εργασιακών σχέσεων μέσα από υποχρεωτικές μετατάξεις, εφεδρείες, απολύσεις ώστε να μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων που έχουν σταθερή και μόνιμη εργασία και ασφαλιστικά δικαιώματα, η αντικατάστασή τους με εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» διεκδικεί: Κατάργηση της επιχειρηματικότητας, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν παροχές πολιτισμού και αθλητισμού για τη λαϊκή οικογένεια, ανέργους και μετανάστες. Διασφάλιση του δικαιώματος στη δουλειά για όλους, σταθερή και μόνιμη με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων ανεξάρτητα σχέσης εργασίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ