Κυριακή 7 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα, Κυριακή

Οι Οργανώσεις Νέου Ηρακλείου, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στο Νέο Ηράκλειο, με θέμα «Βάλε στο περιθώριο την Χ-Α και το σύστημα που τη γεννά». Ομιλήτρια Ελένη Μυτικάρη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο, Δευτέρα

Οι ΟΒ Φιλολογίας, Ιστορίας - Εθνολογίας, Παρευξείνιων και Πολιτικών Επιστημών Κομοτηνής, στις 7.30 μ.μ., στην παλιά Νομική με θέμα «οι πολιτικές εξελίξεις και οι Θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής Αριστείδης Θάνος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η ΟΒ ΣΤΕΓ Λάρισας, με θέμα «η αγροτική οικονομία και το μέλλον των αποφοίτων των γεωτεχνικών σχολών».

Η ΟΒ ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, με θέμα «μαζικός, λαϊκός αθλητισμός στην υπηρεσία του λαού και όχι εμπόρευμα του καπιταλισμού». Ομιλητής Γ. Καΐκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Τρίτη, 9 Απρίλη

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Φλώρινας, στις 3 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του πανεπιστημίου, με θέμα «Μαρξιστές δάσκαλοι: Δημήτρης Γληνός, Ρόζα Ιμβριώτη, Μέλπω Αξιώτη - Ο ρόλος του παιδαγωγού στις μέρες μας». Ομιλητές Ιφιγένεια Βαμβακίδου, καθηγήτρια του τμήματος Νηπιαγωγών και Εύη Τσαχειρίδου, στέλεχος της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Πανεπιστημίου στην Ορεστιάδα, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Α, με θέμα «οι εξελίξεις στην αγροτική οικονομία - Ποιες δυνατότητες υπάρχουν προς όφελος του λαού - Η πρόταση του ΚΚΕ». Ομιλητής Χρήστος Τρέλλης, γεωπόνος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Η ΟΒ Κοινωνικής Διοίκησης Κομοτηνής, στις 6 μ.μ., στο «ΣΤΕΚΙ» (περιοχή φρουρίου), με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Ομιλητής Αργύρης Μπαλέρμπας, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.

Η ΟΒ ΣΤΕΦ Λάρισας, με θέμα «αντιμετώπιση της ανεργίας και της αναδουλειάς στον κλάδο των κατασκευών. Η πρόταση του ΚΚΕ για την ανάπτυξη του κλάδου». Ομιλητής Γιώργος Βαλώζος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Η Οργάνωση ΤΕΙ Τρικάλων, με θέμα «αντιμετώπιση της ανεργίας και της αναδουλειάς στον κλάδο των κατασκευών. Η πρόταση του ΚΚΕ για την ανάπτυξη του κλάδου». Θα μιλήσει η Ειρήνη Πετράκη, αρχιτέκτονας, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η ΟΒ Πολυτεχνείου Βόλου, με θέμα «γραμμή ενσωμάτωσης ή ανατροπής; Η πείρα της Αργεντινής». Ομιλητής Θοδωρής Αναπλιώτης, Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Δικτύων Βόλου, με θέμα «Νέοι δρόμοι για την ενημέρωση, νέοι δρόμοι για τη χειραγώγηση». Ομιλητής Αχιλλέας Σίμος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Η OB ΠΤΕΑ - ΙΑΚΑ Βόλου, με θέμα «οι εξελίξεις στην ειδική αγωγή και οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλήτρια Θεοδώρα Δριμάλα, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org