Κυριακή 7 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές

Μέλη και φίλοι των εργατικών Συνδέσμων Αυστραλίας «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» Νιούκαστελ και «ΑΤΛΑΣ» Σίδνεϊ προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ναυτεργατών 6.000 δολάρια Αυστραλίας προς τιμή του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος.

«Πιστεύουμε - σημειώνουν - ότι το 19ο Συνέδριο θα είναι ένα σημαντικό γεγονός όχι μόνο για τους κομμουνιστές, αλλά για ολόκληρη την εργατική τάξη και θα σταθεί σταθμός για την παραπέρα ανάπτυξη, συσπείρωση και δυνάμωμα του ταξικού, εργατικού και λαϊκού κινήματος που είναι απαραίτητα για μια νικηφόρα αντεπίθεση ενάντια στη λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, η τρικομματική κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ».

-- Ο σ. Λευτέρης Τσέλιος προσφέρει 500 ευρώ στην ΝΟ Ηλείας για την επιτυχία του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

-- Ο συναγωνιστής Λάμπρος Τσίρης προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης, 50 ευρώ για την επιτυχία του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

-- Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Βέροιας πρόσφερε 200 ευρώ προς τιμή του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, μέσω Συνοικιακής ΚΟΒ της Βέροιας.

-- Τους αγωνιστές, στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και όλους τους αγωνιστές όπου Γης και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας, τους βάζω μέσα στην αγκαλιά μου και προσφέρω, μέσω ΝΕ Σερρών, για το 19ο Συνέδριο, 400 ευρώ.

Εύχομαι την πιο όμορφη και ειρηνική επιτυχία. Γεια χαρά σας σύντροφοι και κουράγιο, με ανίκητη, πάντα, την ελπίδα.

Βερβεράκης Δημήτριος (Νέα Ζίχνη),

ένας Μακρονησιώτης βαριά τραυματισμένος στα γεγονότα της Μακρονήσου


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ