Σάββατο 6 Απρίλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στα Μέγαρα, στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Μαρούσι στο Δημαρχείο, με ομιλητή τον Ν. Μαυροκέφαλο, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Κερατέα, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, με ομιλητή τον Γ. Γκιόκα, βουλευτή.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στη Γλυφάδα, ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα, με ομιλητή τον Γ. Τασιούλα, μέλος της ΚΕ.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 10 π.μ. συγκέντρωση στην Αρτέμιδα, αίθουσα Δημ. Συμβουλίου, 5η στάση Βραβρώνας, με ομιλητή τον Συρίγο Βάλσαμο, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο, στον πολυχώρο του κινηματογράφου «ΑΡΤΕΜΙΣ», πλ. Μαρκοπούλου, με ομιλητή τον Χ. Κατσώτη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στην Πεύκη, στο Δημαρχείο, αίθουσα Μαν. Αναγνωστάκη, με ομιλήτρια την Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση των ΚΟΒ ιδιωτικών υπαλλήλων στην αίθουσα λογιστών, Κάνιγγος 27, με ομιλητή τον Γ. Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου, με ομιλήτρια την Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στη Φιλαδάλφεια, στο Πνευματικό Κέντρο Χαλκηδόνας, με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 10.30 π.μ. σε συγκέντρωση των οδηγών φορτηγών στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά θα μιλήσει ο Τ. Στουραΐτης, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων σε ναυτιλιακές εταιρείες στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά θα μιλήσει ο Δ. Μπουρνάς, στέλεχος του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ