Τετάρτη 4 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Συνέχεια στις ενδοΠΑΣΟΚικές αντιπαραθέσεις με την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αφού, τόσο ο Α. Τσοχατζόπουλος, όσο και ο Θ. Πάγκαλος επέμειναν στις θέσεις τους, ενώ, πέραν του Δ. Ρέππα, υπήρξε ανταπάντηση και από τον Γ. Παπαντωνίου, ενώ ο πρωθυπουργός βάλλεται, για μια ακόμα φορά, με αφορμή τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του συμβούλου του Γ. Πανταγιά, που χτες δέχτηκε τις βολές και του Ε. Βενιζέλου (σελίδα 6)

Τρομοκρατίας συνέχεια στην Κυπαρισσία, με στόχο την πολιτική δράση, αλλά και απάντηση με πορεία διαμαρτυρίας την περασμένη Κυριακή, με αφορμή την ποινική δίωξη τεσσάρων μελών της ΚΝΕ, μετά από μήνυση της Αστυνομίας για «παράνομη αφισοκόλληση» (σελίδα 8)

Αποχώρηση από την οριζόμενη Εθνική Επιτροπή για την Ψυχική Υγεία του βουλευτή του ΚΚΕ Π. Κοσιώνη, γιατί στόχο έχει την εκλαΐκευση μιας βαθιά αντιλαϊκής πολιτικής στο συγκεκριμένο τομέα (σελίδα 14)

Στημένο το φονικό στο Κριβένικ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στρατού της ΠΓΔΜ, που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα έρευνας, που διενήργησε σχετικά με την προ ημερών ρίψη φονικών οβίδων στο κοσσοβάρικο χωριό και είπε πως δεν ευθύνονται οι Ενοπλες Δυνάμεις των Σκοπίων, επειδή οι οβίδες «εκτοξεύτηκαν από άτομα που ενδύθηκαν με στολές του μακεδονικού χωριού» (σελίδα 16)

Ολονύκτιες σκληρές μάχες στη Βηθλεέμ, όπου ο θάνατος ενός Ισραηλινού στρατιώτη από παλαιστινιακά πυρά, το βράδυ της Δευτέρας, σηματοδότησε τη γενίκευση της σύρραξης, που κατέληξε στον πολύωρο βομβαρδισμό του κέντρου της πόλης, καθώς και των δύο προσφυγικών στρατοπέδων των Παλαιστινίων από ισραηλινά τεθωρακισμένα (σελίδα 18)

Απτόητος ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ συνέχισε και χτες το «γαϊτανάκι» των εγκαινίων ανολοκλήρωτων έργων, με φιέστες και πανηγύρια, που μετατίθενται αυτή τη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ...«ταλαίπωρη» Εγνατία, προαναγγέλλοντας την παραχώρηση του έργου στους ιδιώτες (σελίδα 22)


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ