Τρίτη 2 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
φωτό 3

Τιμώντας τη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Ο πατέρας μας έφυγε από τη ζωή τον Ιούλη 1977. Καταγόταν από το χωριό Μαλανδρίνο Φωκίδας.

Επίσης, στη μνήμη της αγωνίστριας ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΛΥΤΡΑ, μαχήτριας του ΔΣΕ που έφυγε πρόσφατα, στις 18/2/2013, για το ταξίδι χωρίς επιστροφή.

Για τους αγώνες τους, που πάλεψαν για τις ιδέες και τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ 50 ευρώ για την επιτυχία του 19ου Συνεδρίου, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Κατίνα Μανιτάρα, μαχήτρια του ΔΣΕ

***

φωτο

Στη μνήμη της συζύγου μου ΝΤΟΝΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΣ, μαχήτριας του ΔΣΕ, προσφέρω 200 ευρώ για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νάουσας.

Ντόντος Γεώργιος, μαχητής Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας

***

φωτό

Στις 2 Μάρτη συμπληρώθηκαν 3 μήνες που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΥΔΑΣ. Από έφηβος κατάλαβε το δρόμο που έπρεπε να πάρει και, γι' αυτό, μόλις 20 χρόνων φυλακίστηκε στις φυλακές Κορίνθου και μετά βρέθηκε στη Μακρόνησο. Εδρασε μέσα από τις γραμμές της προδικτατορικής ΕΔΑ και, μετά, εντάχθηκε στο ΚΚΕ. Ηταν για πολλά χρόνια πρόεδρος των εργαζομένων στο Ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνίου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού.

Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του από την Οργάνωση Δάσους - Γρηγορούσας, προσφέρουν 310 ευρώ για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή του μέχρι το τέλος.


ΜΑΝΙΤΑΡΑ ΣΟΦΙΑ.
ΜΑΝΙΤΑΡΑ ΣΟΦΙΑ.

ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΛΥΤΡΑ
ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΛΥΤΡΑ

ΤΖΟΥΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΖΟΥΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΤΟΝΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΝΤΟΝΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org