Σάββατο 30 Μάρτη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος

Τη Δευτέρα 1/4

-- Στις 7.30 π.μ. περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην πλατεία Αττικής, με τον Κ. Ζιώγα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, θα μιλήσει ο Χ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (ΝΕΛΕ), θα μιλήσει ο Π. Αλέπης, μέλος του γραφείου της ΕΠ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Μοσχάτο, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού) θα μιλήσει ο Θ. Τζίμας, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στου Γκύζη, στο Πνευματικό Κέντρο Πολυγώνου (Βαφειοχωρίου & Καρολίδου 2) θα μιλήσει ο Χ. Μπάθας, μέλος της ΕΠ.

Την Τρίτη 2/4

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στην INTRACOMDEFENCE με την Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στον Πειραιά με τον Ν. Μαυροκέφαλο, μέλος του γραφείου της ΕΠ.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στα Βριλήσσια, στην αίθουσα πάρκου ΤΥΠΕΤ, θα μιλήσει ο Π. Παπαγεωργόπουλος, μέλος του γραφείου της ΕΠ.

Την Τετάρτη 3/4

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Κολωνό, στην αίθουσα του 4ου Διαμερίσματος (Λένορμαν και Αλεξανδρείας) θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος» θα μιλήσει ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Αργυρούπολη, στο Α' ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία, στο Συνεδριακό Κέντρο (ΚΕΠ) (Πατριάρχου Ιωακείμ 4) θα μιλήσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Μπραχάμι με τον Γ. Τόλη, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 9 π.μ. σε συγκέντρωση στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στο Ρέντη θα μιλήσει ο Ν. Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ.

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση της Αχτίδας Εκπαιδευτικών, στη Νομική (νέο κτίριο, αίθουσα 1, είσοδος από Μασσαλίας) θα μιλήσει ο Γ. Πατσής, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους, στο Πολυδύναμο Κέντρο του δήμου (Πανόρμου 59) θα μιλήσει ο Θ. Τζίμας, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Ταύρο στην αίθουσα 7 (Πειραιώς και Επταλόφου) θα μιλήσει ο Γ. Κρητικός, γραμματέας της Αχτίδας Υγείας Πρόνοιας.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Γέρακα, στο 2ο Γυμνάσιο (πίσω από το κολυμβητήριο) θα μιλήσει ο Γ. Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Βύρωνα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Τα Αστρα» θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Γαλάτσι, στο Πνευματικό Κέντρο (Αρχιμήδους 2) θα μιλήσει ο Χρ. Μπάθας, μέλος της ΕΠ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org