Παρασκευή 29 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα στις 19 Απρίλη

Με πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 19 Απρίλη, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.30 π.μ. και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, θα κορυφωθούν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΝΑΤ, ΤΑΕ και ΟΑΕΕ σε πολλές πόλεις της χώρας.

Οι συνταξιούχοι παλεύουν και απαιτούν: Αποκατάσταση στις Κύριες και Επικουρικές συντάξεις, στα δώρα, επιδόματα, καμία περικοπή στις Κοινωνικές δαπάνες, στα Φάρμακα, στην Υγεία και την Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη. Κατάργηση των χαρατσιών της φοροληστείας, των φόρων στο πετρέλαιο. Κατάργηση όλων των αντεργατικών, αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών νόμων. Ολων των μνημονίων, εφαρμοστικών νόμων και δανειακών συμβάσεων, που τους έχουν καταδικάσει στη φτώχεια, στη δυστυχία, στην εξαθλίωση.

«Οι συνταξιούχοι -υπογραμμίζεται στο κάλεσμα- μαζί και οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με το μόχθο τους και το αίμα της ζωής τους τα πάντα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, αντίθετα μας χρωστάνε. Ολος ο πλούτος που έχουν οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοβιομήχανοι είναι δικός μας.

Εχουμε δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς συνταξιουχικής ζωής, να ζήσουμε καλύτερα και εμείς και τα παιδιά μας. Εχουμε δικαίωμα να έχουμε τις συντάξεις μας, τα φάρμακα και όλες τις ασφαλιστικές παροχές που έχουμε πληρώσει και μας έχουν αφαιρέσει.

Πάρτε μαζικά - αγωνιστικά μέρος στην πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα.

Κλιμακώνουμε τους αγώνες με ενιαία ταξική πάλη εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων, αυτοαπασχολουμένων με λαϊκή συμμαχία για την ανατροπή αυτών των πολιτικών».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org