Πέμπτη 28 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΖΑΓΟΡΑ ΠΗΛΙΟΥ
Συγκροτήθηκε Λαϊκή Επιτροπή

Κινητοποίηση για την Υγεία στις 2 Απρίλη

Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα, στην οποία θα συμμετέχουν οι φορείς της περιοχής και θα οργανώνει την πάλη για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, συγκροτήθηκε στη σύσκεψη φορέων και κατοίκων που πραγματοποιήθηκε στη Ζαγορά Πηλίου.

Το πρώτο πρόβλημα το οποίο θα απασχολήσει την Επιτροπή είναι αυτό του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, που υποβαθμίζεται συνεχώς και είναι υποστελεχωμένο με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, καλώντας τους κατοίκους του δήμου Ζαγοράς και Μουρεσίου να πάρουν μέρος στην αγωνιστική συγκέντρωση που οργανώνει, την Τρίτη 2 Απρίλη, στις 10 π.μ., στο Κέντρο Υγείας, για να διεκδικήσουν:

  • Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν, υψηλού επιπέδου, Υγεία.
  • Πλήρη Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη για όλους, κανένας Ανασφάλιστος.
  • Στελέχωση του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, με βάση τις ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής. Αμεση πρόσληψη γενικών γιατρών, παθολόγου, παιδιάτρου, καρδιολόγου, μικροβιολόγου. Στελέχωση με το απαραίτητο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για την απρόσκοπτη λειτουργία καθ' όλο το 24ωρο. Κάλυψη με ιατροφαρμακευτικό υλικό. Επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων.
  • Επαναλειτουργία των αγροτικών ιατρείων του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου.
  • Να καταργηθεί το 5ευρω.

Σοβαρό πρόβλημα είναι, επίσης, η κατάσταση του οδικού κυκλώματος Πηλίου, καθώς πολλά σημεία είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια των διερχομένων, μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών.

Η Λαϊκή Επιτροπή θα οργανώσει την πάλη για την πλήρη αποκατάσταση του Οδικού Κυκλώματος Πηλίου, την κατασκευή των επικίνδυνων τμημάτων της Εθνικής Οδού στις θέσεις από Ζαγορά έως Καράβωμα, το Ξουρίχτι και τον Κισσό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κινητοποίηση για την Υγεία(2013-03-29 00:00:00.0)
Σε τραγική οικονομική κατάσταση(2004-04-03 00:00:00.0)
Ζημιές στο οδικό δίκτυο του Πηλίου(1997-02-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ