Πέμπτη 28 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Συνειδητή διαστρέβλωση...

Να διαμορφώσει κλίμα ενόψει του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ επιχειρεί το «Εθνος» και για να προσδώσει αξιοπιστία στα έωλα σενάρια που δημοσιεύει, φέρνει στα μέτρα τους παρέμβαση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, στη Συνδιάσκεψη της ΚΟ Θεσσαλίας, την οποία δημοσίευσε την περασμένη Κυριακή ο «Ριζοσπάστης».

Υπό τον τίτλο «Μυρίζει... μπαρούτι» γράφει ότι η Αλέκα Παπαρήγα «επιτέθηκε στους διαφωνούντες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής "αγράμματα"! Επίσης άσκησε κριτική σε στελέχη του κόμματος, τα οποία, όπως είπε, στο 18ο Συνέδριο, αν και είχαν αντιρρήσεις, είχαν σιωπήσει, αλλά τώρα θεωρούν ότι είναι πιο εύκολο λόγω του εκλογικού αποτελέσματος να εκφράσουν τις διαφωνίες τους. Εκανε λόγο, συγκεκριμένα, για "οπορτουνισμό". Οπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά προοιωνίζονται ότι το Συνέδριο του ΚΚΕ θα εξελιχθεί σε πεδίο ανοικτής αντιπαράθεσης...».

Το... σενάριο πριν βρει φιλοξενία στις σελίδες του «Εθνους» αναρτήθηκε σε διάφορες γνωστές και μη εξαιρετέες ιστοσελίδες, όπως αυτή που διατηρεί ο Π. Λαφαζάνης. Το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο μαζί το πρόσωπο. Ο αστικός Τύπος και ο οπορτουνισμός μοιράζονται, σε ό,τι αφορά στο ΚΚΕ, κοινό στόχο, όπως αποκαλύπτει και ο ευσεβής πόθος που διατυπώνεται στην τελευταία γραμμή του σχολίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ