Παρασκευή 22 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επίθεση του δημάρχου Βόλου σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ

Με επιθέσεις εναντίον συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και με προσπάθεια να μετακυλίσει τις δικές του ευθύνες σε υπαλλήλους του δήμου, επιχειρεί ο δήμαρχος Βόλου, Π. Σκοτινιώτης, να «απαντήσει» στους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται, επειδή δεν έχουν πληρωθεί τις υπερωρίες και δεν τους χορηγούνται, όπως ορίζεται στη Συλλογική Σύμβαση, τα είδη ατομικής προστασίας και το γάλα, καθώς και για το γεγονός ότι, προκειμένου να ανταποκριθούν στις υπηρεσιακές ανάγκες, κυκλοφορούν με αυτοκίνητα τα οποία είναι ανασφάλιστα και δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

Αντί, λοιπόν, να απαντήσει επί της ουσίας και να αναλάβει τις ευθύνες του, μιλώντας για το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, επιτέθηκε στους συνδικαλιστές της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ), επειδή εξέδωσαν ανακοίνωση για όλα αυτά τα προβλήματα και τη μοίραζαν στους εργαζόμενους, λέγοντας, χαρακτηριστικά, ότι «κάνουν σουλάτσο μέσα στο δημαρχείο». Ταυτόχρονα, κατά την προσφιλή του τακτική, επιχείρησε να φορτώσει την ευθύνη στους υπηρεσιακούς αρμοδίους, απειλώντας τους, μάλιστα, να τους περάσει από ΕΔΕ!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου κάνει λόγο για «εχθρότητα του δημάρχου απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ