Παρασκευή 22 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καπηλεύεται τους αγώνες...

Ισχυρίζονται με κάθε ευκαιρία ότι είναι δίπλα στον απλό Ελληνα που υποφέρει και δε βρίσκει την υγειά του και παινεύονται πως «μετά την παρέμβαση του Συναγωνιστή Ηλιόπουλου την προηγούμενη εβδομάδα στο Κοινοβούλιο με Επίκαιρη Ερώτηση στον υπουργό Υγείας, επιτέλους επαναλειτουργεί η καρδιοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία"».

Ωστόσο στη συζήτηση της Ερώτησης (14/3/2013) η Χρυσή Αυγή συντάχθηκε πλήρως με την κυβερνητική προπαγάνδα που θέλει τους διαξιφισμούς γιατρών να κρατούν κλειστό το Κέντρο και έδινε συγχαρητήρια στον υπουργό!

Ο υπουργός Υγείας «έκοβε», η Χρυσή Αυγή «έραβε». Είπε ο βουλευτής της, Π. Ηλιόπουλος: «Ντροπή και σε αυτούς που καλέσατε και δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους, γιατί -όπως είπατε και εσείς- το έχουν βρει ότι είναι το τσιφλίκι τους και κάνουν ό,τι θέλουν και για τις προσωπικές τους διαφορές δεν εξυπηρετούνται τα παιδιά. Αν είναι έτσι, θα πρέπει, κύριε Υπουργέ, όντως, να "τους βάλετε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι" (...) Να τσακιστούν να τα βρουν και να επαναλειτουργήσει άμεσα το τμήμα!». Κουβέντα για το επιστημονικό προσωπικό που πρέπει να προσληφθεί με μόνιμη εργασία για να λειτουργεί το Κέντρο με ασφάλεια. Ούτε καν αναρωτήθηκε, γιατί δεν αντικαταστάθηκαν οι γιατροί ωσότου λήξει η σε βάρος τους ΕΔΕ, αλλά έκλεισε το Κέντρο και έστελναν τα παιδιά στο «Ωνάσειο», ενώ στο διάστημα αυτό παιδάκια έχασαν τη ζωή τους;


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ