Παρασκευή 22 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Εκοψαν τον αέρα στους φασίστες της Χρυσής Αυγής

Το χαρτί που επέστρεψαν στους χρυσαυγίτες οι εργαζόμενοι
Το χαρτί που επέστρεψαν στους χρυσαυγίτες οι εργαζόμενοι
Νέα κίνηση απομόνωσης των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε από εργαζόμενους, αυτή τη φορά από τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας που αρνήθηκαν κάθε επαφή, ενημέρωση, επικοινωνία με τους εν Ελλάδι νεοναζί.

Πικαρισμένα τα φασιστοειδή γράφουν στην ιστοσελίδα τους: «Ως συνηθίζεται στην Χρυσή Αυγή, μετά την κατάθεση κάποιας ερώτησης από τους Συναγωνιστές - βουλευτές γίνεται ενημέρωση των φορέων που αφορά η ερώτηση. Στην προκειμένη περίπτωση, η ερώτηση αφορούσε τους υπαλλήλους της Εθνικής Τραπέζης, καθώς έθιγε το θέμα των δανείων με προνομιακούς όρους που μπορούν να λαμβάνουν οι βουλευτές.Η συγκεκριμένη ενημέρωση, όμως, δεν έγινε δεκτή από τους συνδικαλιστές της Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ), καθώς ως φαίνεται οι εν λόγω "δημοκράτες" δεν μπορούν να δεχτούν την κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής».

Στην πραγματικότητα, τα φασιστοειδή έστειλαν στον ΣΥΕΤΕ την Ερώτηση και ακολούθως άφηναν ανοιχτό παραθυράκι να εγκαινιάσουν επικοινωνία μαζί τους («για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον τομέα των επιστημονικών συνεργατών»).

Η απάντηση των εργαζομένων στην ΕΤΕ ήταν να στείλουν πίσω την επιστολή της Χρυσής Αυγής, γράφοντας πάνω με μεγάλα κεφαλαία γράμματα «ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ»!

Μην έχοντας τι να απαντήσουν οι φασίστες κατέφυγαν στη γνωστή τους μέθοδο, τη λασπολογία κατά των εργαζομένων, εν προκειμένω της ΕΤΕ: «(...) αντιλαμβανόμαστε και τις αδιαφανείς διαδικασίες με τις οποίες για χρόνια μπορούσε κάποιος να γίνει υπάλληλος της Εθνικής. Αυτοί είναι οι "αγωνιστές" των κομματοκρατούμενων συνδικαλιστικών οργάνων που ευθύνονται κι αυτοί για το μεγάλο φαγοπότι στον δημόσιο τομέα».

Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση αυτή των εργαζομένων στην ΕΤΕ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλες, με το λαό να αντιδρά μαζικά στην παρουσία των φασιστοειδών, π.χ. στην Τσαριτσάνη, στην Καρδαμύλη, στην Πάρο, στη Σάμο, στη βόρεια Εύβοια, σε χώρους δουλειάς και λαϊκές γειτονιές παντού στην Ελλάδα. Ετσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Με ξεσκέπασμα του τι και ποιους εξυπηρετούν οι νεοναζί. Αποκάλυψη καθημερινά στους χώρους εργασίας και στις λαϊκές γειτονιές, στα σχολειά και στις σχολές, του βρώμικου ρόλου που παίζουν ως μπράβοι του εκμεταλλευτικού συστήματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ