Σάββατο 23 Μάρτη 2013 - Κυριακή 24 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις - συζητήσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο», διοργανώνει η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 27 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο OΣΚΑΡ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Βρετανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο, σήμερα Σάββατο 23/3, στις 6 μ.μ., στο 94 Camden Road, NW1 9EA.
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την οικονομική κρίση και το ρόλο των βιομηχανικών εργατών» διοργανώνει την Πέμπτη 28 Μάρτη και ώρα 7 μ.μ. στο παλιό Δημαρχείο Ελεούσας η ΚΟΒ Εργοστασίων της Εργατικής Αχτίδας Ιωαννίνων του ΚΚΕ με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι Θέσεις της ΚΕ για το 19ο Συνέδριο, η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στην περιοχή μας και στην Ευρώπη», το Σάββατο 30/3, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Σάμου, με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ